lördag 1 maj 2010

1/5-10

Godmorgon!
Skulle kanske bli roligare att läsa om jag sa att jag varit ute och supit hela natten och inte hittat hem osv. men jag måste tyvärr göra er bevikna och säga att jag inte gjorde ett skvatt den kvällen.
Först kom det folk till oss (daah,ja fyllde år) och när dom åkt hem så åkte vi och hyrde film.
Dom andra satt där nere och kollade på avatar medans jag satt häruppe och kollade på The ugly truth.Den var bra faktiskt!
Ska till mamma idag efterssom hon,anders och morfar ska fira mig,yaay,ett jättekalas! naawt.
Har kommit på en sak,igår slog det mig,it hit me like a train. Det som inte skulle hända hände. Det var ju inte på riktigt först,nu? jag vet inte,men har man börjat fantisera om hur det skulle se ut så är det definitivt försent..Already stuck in it.It sucks..
Jag är lite..förvirrad,vet inte vad ja ska göra,får väl försöka vara som vanligt fast jag egentligen skulle vilja..jaaa,inte ens det vet jag. Jag skulle i alla fall vilja säga till nån,men det är väl omöjligt.
Får väl slänga snabba blickar då och då,fast det är förbjudet,han slutar ju för fan nästa år..
Då är det ju ändå kört, i guess.
Ska inte babbla om detta nåmer,det känns som att det ända sättet är att...jaa,inte ens det kommer jag på,bör verkligen sluta nu..

Bloggarkiv

Om mig

Mitt foto
Sweden
Howdy! Här är en glad tjej vid namn Jennifer som driver denna blogg och här skriver jag om det som ploppar upp i mitt huvud! Mestadels blir det om min vardag och mitt liv men det flyger upp andra saker också!